Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Velikonoční nádivka

0.0
Velikonoční nádivka

Potřebné ingredience

3 včerejší rohlíky, 100 g uzeného masa, 100 g vepřové, 3 vejce, sůl,pepř,majoránka, pažitka ( a jiné bylinky dle chuti),vepřový vývar (můžeme maso povařit,nebo udělat vývar z masoxu)

Postup přípravy

Do studeného vývaru přidáme žloutky,sůl,pepř,majoránku,bylinky a na kostičky nakrájené rohlíky. Necháme uležet až rohlíky změknou. Uzené maso bez oleje na pánvičce orestujeme, orestovat můžeme i to vepřové pokud jsme už ho nevařily na vývar, a přidáme do směsi s rohlíky po vychladnutí. Nakonec zamýcháme s vytvořeným sněhem ze 3 zbylých bílků. Vlijeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané formičky. Popřípadě,je-li směs řídká můžeme strouhankou ještě zahustit. Pečeme cca 40 minut. Dobrou chuť!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie